Referentieprojecten

Door Dubbelman gerealiseerde projecten

Ucrete bij een voedingsmiddelenfabrikant in Belgie

2021 In Belgie is er onlangs een nieuwe betonvloer geplaatst en afgewerkt met een antistatische Ucrete. De bestaande fabriek is gerenoveerd. Dit voedingsmiddelenbedrijf kan er weer tegen.


Ucrete op loopranden van voorbezinktank

2021: 10 stuks voorbezinktanks op een rioolwaterzuivering in het Westen van het land, worden door ons gerenoveerd. De oude wordt er afgehakt, er wordt een bekisting gesteld en de nieuwe Ucrete-looprand wordt aangebracht.


Ucrete bewijst zijn kwaliteiten bij een hele grote groenteverwerker

2018: Heerlijke groenten en fantastisch fruit worden geconserveerd en verpakt bij een landelijk bekend bedrijf in het midden van het land. Ook daar kiest men voor Ucrete op de productievloeren. Binnen planning en budget geregeld, zonder overlast. Het hele werk is gerealiseerd tijdens de wintersluiting van het bedrijf. De oude toplagen zijn met water onder hogedruk (3.000 atm.) verwijderd, daarna zijn er door ons nieuwe RVS-goten geplaatst en vervolgens is de Ucrete (DP10 BC9) aangebracht.


Ucrete bij producent suiker- en vetvervangers te Roosendaal

2017: Een deel van de productievloer van een voedingsmiddelenbedrijf in Roosendaal is door ons voorzien van Ucrete. De oude lagen zijn door ons verwijderd en de nieuwe Ucrete UD200 is door ons aangebracht. Binnen de planning en binnen budget.


Betonbescherming

2017: Een deel van de onderzijde van de Noorderbrug te Maastricht is met hogedruk water door ons gestraald en daarna voorzien van een scheuroverbruggend, waterdampopen, cabonatatieremmend coatingsysteem.


Ucrete in een professionele keuken

2020: Amsterdam, Ijdock, binnen recordtijd is de gehele vloer van deze keuken er uit gesloopt, nieuwe isolatie aangebracht, nieuwe betonvloeren gestort en afgewerkt met Ucrete. De keuken kon weer op tijd in gebruik worden genomen. Dit project zette alle betrokken partijen op scherp. Maar het is wel geregeld, binnen budget en binnen de planning. 


Betonreparaties

2020: De watertoren in IJmuiden is voorzien van kathodische bescherming. De betonreparaties zijn uitgevoerd met Sika Monotop 412 ECO (natte methode spuitbeton) en de watertoren is bijwerkt met Kristal Cement Graniet. Solid Services heeft het betontechnologisch onderzoek gedaan. Het werk is onder de BRL3201 uitgevoerd. Ook hier heeft KIWA een projectaudit uitgevoerd.


Betonreparaties

2020: de onderzijde van een dek van een poldergemaal is door Dubbelman gerenoveerd. Het beton is gesaneerd tot voorbij de wapening, het geheel is eerst torbo-gestraald, daarna met 500 bar na gereinigd en toen voorzien van MasterEmaco S480. Het werk is onder de BRL3201 uitgevoerd. Binnen budget en binnen planning. Uiteraard is dit werk bij KIWA gemeld en heeft er een projectaudit plaatsgevonden. Spuitmonsters worden aangeleverd bij Solid Services, om de vakbekwaamheid van de betonspuiters te kunnen beoordelen. 


Grouting van windturbines

2022: het project in Dronten is tot uitvoering gekomen. 45 stuks windturbines worden voorzien van een hoogwaardige grouting van Master Buildings Solutions, type Materflow 9200. Meer dan 300 ton mortel wordt door ons verpompt met een speciaal daarvoor ingerichte vrachtwagen. 


Betonbescherming

2017: zwembad Den Inkel in Kruiningen is door ons onder handen genomen. Het bad is gestraald, gerepareerd en weer voorzien van een nieuwe coatinglaag!


Betonbescherming

2017: Zwembad De Melanen in Halsteren is weer opgefrist. Geheel gestraald en voorzien van een nieuwe coating!.


Betonbescherming

2017: Zwembad 't Wilgerak te Schoonhoven is door ons voorzien van een nieuwe coatinglaag. Het bad kan er weer jaren tegen!


Staalconservering

2017: drie stalen opslagtanks zijn dit jaar inwendig door ons bij Cugla Breda op locatie te Breda geconserveerd. Inwendig gestraald en voorzien van 2 lagen SigmaShield 880. Cugla heeft er jaren geen omkijken naar!


Betonreparaties

2017: betonreparaties uitgevoerd aan een lossteiger van een overslagbedrijf in de Europoort.


Betonbescherming

2018: Het Eurobad in Maasbracht is ontdaan van de folie, daarna gestraald, geheel gerepareerd en voorzien van nieuwe zwembadcoatings. Het bad kan er weer jaren tegen.


Ucrete en kunststof vloerafwerking

2016: 4.000 m2 nieuwe betonvloer is door ons voorzien van Ucrete. Bij een voedingsmiddelenbedrijf in het Zuiden van het land. Binnen budget, exact volgens planning.


Groutings in Drenthe

2020: 44 stuks windturbines zijn door ons aangegoten met hoogwaardgige grouting van Cugla. De Putzmeister-pomp maakt overuren. Hier is de Windmillgrout 5 mm. toegepast.  


Staalconservering

2016: Watertoren in Goes: de gehele staalconstructie is door ons gestraald en voorzien van een hoogwaardig vochtuithardend coatingsysteem dat aangebracht kon worden bij lagere temperaturen. EN-ISO 12944.


Betoninjectie

2016: Constructief injectiewerk uitgevoerd aan diverse kunstwerken die onderdeel uitmaken van het traject A1-A6.


Voegafdichting

2016: Sikadur Combiflex SG voegen in het zwembad te Drunen. De coating is ook door ons aangebracht.


Slijtagen op stalen en betonnen bruggen

2016: 2.000 m2 nieuwe stalen brugdek van de A11 bij Zeebrugge is door Dubbelman in het werk gestraald, geprimerd en voorzien van een slijtlaag van Grouttech. Ingestrooid met gecalcineerde bauxiet 3-5 mm. Zeer slijtvast!


Groutings

Dubbelman is gecertificeerd door Master Builders Solutions voor de toepassing van windturbine grouting. Vele projecten in Nederland en Belgie zijn door ons uitgevoerd met de MasterFlow 9200.


Betonbescherming

2015: Duurzame bescherming van betonnen constructies bij een grote producent van zoetstoffen, zetmeel en zetmeelderivaten. Calamiteitenbakken die worden voorzien van chemicalienbestendige beschermlagen. Vloeistofdicht afgewerkt.


Slijtlagen op stalen brugdekken

2021: vele duizenden vierkante meters worden door ons voorzien van een slijtlaag op basis van PU. Deze tijdelijke bruggen vinden binnenkort hun weg naar diverse projecten in binnen- en buitenland.