Referentieprojecten

Door Dubbelman gerealiseerde projecten

Dubbelman bestaat sinds 1960. De lijst met uitgevoerde projecten is erg lang. Hieronder staan een aantal referenties:


Ucrete bewijst zijn kwaliteiten bij een hele grote groenteverwerker

2018: Heerlijke groenten en fantastisch fruit worden geconserveerd en verpakt bij een landelijk bekend bedrijf in het midden van het land. Ook daar kiest men voor Ucrete op de productievloeren. Binnen planning en budget geregeld, zonder overlast. Het hele werk is gerealiseerd tijdens de wintersluiting van het bedrijf. De oude toplagen zijn met water onder hogedruk (3.000 atm.) verwijderd, daarna zijn er door ons nieuwe RVS-goten geplaatst en vervolgens is de Ucrete (DP10 BC9) aangebracht.


Ucrete bij producent suiker- en vetvervangers te Roosendaal

2017: Een deel van de productievloer van een voedingsmiddelenbedrijf in Roosendaal is door ons voorzien van Ucrete. De oude lagen zijn door ons verwijderd en de nieuwe Ucrete UD200 is door ons aangebracht. Binnen de planning en binnen budget.


Betonbescherming

2017: Een deel van de onderzijde van de Noorderbrug te Maastricht is met hogedruk water door ons gestraald en daarna voorzien van een scheuroverbruggend, waterdampopen, cabonatatieremmend coatingsysteem.


Betonbescherming

2017: zwembad Den Inkel in Kruiningen is door ons onder handen genomen. Het bad is gestraald, gerepareerd en weer voorzien van een nieuwe coatinglaag!


Betonbescherming

2017: Zwembad De Melanen in Halsteren is weer opgefrist. Geheel gestraald en voorzien van een nieuwe coating!.


Betonbescherming

2017: Zwembad 't Wilgerak te Schoonhoven is door ons voorzien van een nieuwe coatinglaag. Het bad kan er weer jaren tegen!


Staalconservering

2017: drie stalen opslagtanks zijn dit jaar inwendig door ons bij Cugla Breda op locatie te Breda geconserveerd. Inwendig gestraald en voorzien van 2 lagen SigmaShield 880. Cugla heeft er jaren geen omkijken naar!


Betonreparaties

2017: betonreparaties uitgevoerd aan een lossteiger van een overslagbedrijf in de Europoort.


Betonbescherming

2018: Het Eurobad in Maasbracht is ontdaan van de folie, daarna gestraald, geheel gerepareerd en voorzien van nieuwe zwembadcoatings. Het bad kan er weer jaren tegen.


Ucrete en kunststof vloerafwerking

2016: 4.000 m2 nieuwe betonvloer is door ons voorzien van Ucrete. Bij een voedingsmiddelenbedrijf in het Zuiden van het land. Binnen budget, exact volgens planning.


Staalconservering

2016: Watertoren in Goes: de gehele staalconstructie is door ons gestraald en voorzien van een hoogwaardig vochtuithardend coatingsysteem dat aangebracht kon worden bij lagere temperaturen. EN-ISO 12944.


Betoninjectie

2016: Constructief injectiewerk uitgevoerd aan diverse kunstwerken die onderdeel uitmaken van het traject A1-A6.


Voegafdichting

2016: Sikadur Combiflex SG voegen in het zwembad te Drunen. De coating is ook door ons aangebracht.


Slijtagen op stalen en betonnen bruggen

2016: 2.000 m2 nieuwe stalen brugdek van de A11 bij Zeebrugge is door Dubbelman in het werk gestraald, geprimerd en voorzien van een slijtlaag van Grouttech. Ingestrooid met gecalcineerde bauxiet 3-5 mm. Zeer slijtvast!


Groutings

Dubbelman is gecertificeerd door BASF voor de toepassing van windturbine grouting. Vele projecten in Nederland en Belgie zijn door ons uitgevoerd met de MasterFlow 9200.


Betonbescherming

2015: Duurzame bescherming van betonnen constructies bij een grote producent van zoetstoffen, zetmeel en zetmeelderivaten. Calamiteitenbakken die worden voorzien van chemicalienbestendige beschermlagen. Vloeistofdicht afgewerkt.