Referentieprojecten

Door Dubbelman gerealiseerde projecten

Groutings

2022: de hoogwaardige MasterFlow 9200 wordt door ons verpompt in 45 stuks windturbine-fundaties die H4A Windenergie BV heeft gerealiseerd voor Vestas. Omgeving Dronten. 


Betonreparaties BRL3201

2022: de kolommen en pendels van KW12 zijn door ons voorzien van spuitbeton conform de BRL3201. Opdrachtgever was BAAK, die de Blankeburgverbinding realiseert en gaat onderhouden. 


Betonbescherming (nog zonder BRL3201, maar zeker wel goed).

1967: de huidige directeur inspecteert de betonnen buizen, die aan de binnenzijde zijn voorzien van een teercoating. Ook deze partij kon zijn goedkeuring krijgen. De klant? Waarschijnlijk Martens Beton.


Betonbescherming BRL3201

2023: een betonnen opvangbassin voor koelwater is door ons - onder de BRL3201 - gestraald, geinjecteerd, gerepareerd en gecoat. De klant is geholpen, binnen de planning (een korte stop) en binnen het budget.


Ucrete vloer

2022: nog net voor de jaarwisseling is er een grote vloer bij een snackfabriek in het zuiden van het land voorzien van Ucrete. 


Betonreparaties BRL3201

2023: al geruime tijd wordt er door ons gewerkt aan de diepzeekade die door de combinatie Ballast-Nedam-Hochtief-Van Oord, wordt gemaakt in Rotterdam. De Amaliahaven krijgt langszaam vorm. 


Investeringen

2023: met de nieuwste bedrijfswagens (dit mooie model is van 1965) rijden we door het hele land, om op locatie onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De vloot is weer uitgebreid!


Polyurethaan-slijtlagen op een brug bij de Afsluitdijk

2023: deze mooie brug zal worden geplaatst bij de Afsluitdijk. De slijtlaag wordt zorgvuldig aangebracht, onder gecondioneerde omstandigheden. De bouwer van de brug kan hier weer mee verder. 


Epoxy grouting

2022: bij een voedingmiddelenbedrijf is er door ons een epoxygrout van Master Builders Solutions gegoten en afgewerkt, voordat de machine kon worden geinstalleerd. 


Investeringen

2023: we hebben enkele nieuwe schaftwagens aangekocht, zodat we niet altijd afhankelijk zijn van de faciliteiten van de klant op locatie. 


Staalconservering

2023: ook in dit jaar zijn we weer druk met het beschermen van staal. Diverse projecten worden door ons uitgevoerd. De touche-up van het remmingwerk bij de sluizen van Hansweert, het geheel conserveren van remmingwerk bij een brandstof depot in de havens van Amsterdam, etc. Onze vakbekwame medewerkers hebben weer goed werk geleverd bij deze klanten.   


Ucrete bij een voedingsmiddelenfabrikant in Belgie

2021 In Belgie is er onlangs een nieuwe betonvloer geplaatst en afgewerkt met een antistatische Ucrete. De bestaande fabriek is gerenoveerd. Dit voedingsmiddelenbedrijf kan er weer tegen.


Ucrete op loopranden van voorbezinktank

2021: 10 stuks voorbezinktanks op een rioolwaterzuivering in het Westen van het land, worden door ons gerenoveerd. De oude wordt er afgehakt, er wordt een bekisting gesteld en de nieuwe Ucrete-looprand wordt aangebracht.


Ucrete bewijst zijn kwaliteiten bij een hele grote groenteverwerker

2018: Heerlijke groenten en fantastisch fruit worden geconserveerd en verpakt bij een landelijk bekend bedrijf in het midden van het land. Ook daar kiest men voor Ucrete op de productievloeren. Binnen planning en budget geregeld, zonder overlast. Het hele werk is gerealiseerd tijdens de wintersluiting van het bedrijf. De oude toplagen zijn met water onder hogedruk (3.000 atm.) verwijderd, daarna zijn er door ons nieuwe RVS-goten geplaatst en vervolgens is de Ucrete (DP10 BC9) aangebracht.


Ucrete bij producent suiker- en vetvervangers te Roosendaal

2017: Een deel van de productievloer van een voedingsmiddelenbedrijf in Roosendaal is door ons voorzien van Ucrete. De oude lagen zijn door ons verwijderd en de nieuwe Ucrete UD200 is door ons aangebracht. Binnen de planning en binnen budget.


Betonbescherming

2017: Een deel van de onderzijde van de Noorderbrug te Maastricht is met hogedruk water door ons gestraald en daarna voorzien van een scheuroverbruggend, waterdampopen, cabonatatieremmend coatingsysteem.


Ucrete in een professionele keuken

2020: Amsterdam, Ijdock, binnen recordtijd is de gehele vloer van deze keuken er uit gesloopt, nieuwe isolatie aangebracht, nieuwe betonvloeren gestort en afgewerkt met Ucrete. De keuken kon weer op tijd in gebruik worden genomen. Dit project zette alle betrokken partijen op scherp. Maar het is wel geregeld, binnen budget en binnen de planning. 


Betonreparaties

2020: De watertoren in IJmuiden is voorzien van kathodische bescherming. De betonreparaties zijn uitgevoerd met Sika Monotop 412 ECO (natte methode spuitbeton) en de watertoren is bijwerkt met Kristal Cement Graniet. Solid Services heeft het betontechnologisch onderzoek gedaan. Het werk is onder de BRL3201 uitgevoerd. Ook hier heeft KIWA een projectaudit uitgevoerd.


Betonreparaties

2020: de onderzijde van een dek van een poldergemaal is door Dubbelman gerenoveerd. Het beton is gesaneerd tot voorbij de wapening, het geheel is eerst torbo-gestraald, daarna met 500 bar na gereinigd en toen voorzien van MasterEmaco S480. Het werk is onder de BRL3201 uitgevoerd. Binnen budget en binnen planning. Uiteraard is dit werk bij KIWA gemeld en heeft er een projectaudit plaatsgevonden. Spuitmonsters worden aangeleverd bij Solid Services, om de vakbekwaamheid van de betonspuiters te kunnen beoordelen. 


Grouting van windturbines

2022: het project in Dronten is tot uitvoering gekomen. 45 stuks windturbines worden voorzien van een hoogwaardige grouting van Master Buildings Solutions, type Materflow 9200. Meer dan 300 ton mortel wordt door ons verpompt met een speciaal daarvoor ingerichte vrachtwagen. 


Betonbescherming

2017: zwembad Den Inkel in Kruiningen is door ons onder handen genomen. Het bad is gestraald, gerepareerd en weer voorzien van een nieuwe coatinglaag!


Betonbescherming

2017: Zwembad De Melanen in Halsteren is weer opgefrist. Geheel gestraald en voorzien van een nieuwe coating!.


Betonbescherming

2017: Zwembad 't Wilgerak te Schoonhoven is door ons voorzien van een nieuwe coatinglaag. Het bad kan er weer jaren tegen!


Staalconservering

2017: drie stalen opslagtanks zijn dit jaar inwendig door ons bij Cugla Breda op locatie te Breda geconserveerd. Inwendig gestraald en voorzien van 2 lagen SigmaShield 880. Cugla heeft er jaren geen omkijken naar!


Betonreparaties

2017: betonreparaties uitgevoerd aan een lossteiger van een overslagbedrijf in de Europoort.


Betonbescherming

2018: Het Eurobad in Maasbracht is ontdaan van de folie, daarna gestraald, geheel gerepareerd en voorzien van nieuwe zwembadcoatings. Het bad kan er weer jaren tegen.


Ucrete en kunststof vloerafwerking

2016: 4.000 m2 nieuwe betonvloer is door ons voorzien van Ucrete. Bij een voedingsmiddelenbedrijf in het Zuiden van het land. Binnen budget, exact volgens planning.


Groutings in Drenthe

2020: 44 stuks windturbines zijn door ons aangegoten met hoogwaardgige grouting van Cugla. De Putzmeister-pomp maakt overuren. Hier is de Windmillgrout 5 mm. toegepast.  


Staalconservering

2016: Watertoren in Goes: de gehele staalconstructie is door ons gestraald en voorzien van een hoogwaardig vochtuithardend coatingsysteem dat aangebracht kon worden bij lagere temperaturen. EN-ISO 12944.


Betoninjectie

2016: Constructief injectiewerk uitgevoerd aan diverse kunstwerken die onderdeel uitmaken van het traject A1-A6.


Voegafdichting

2016: Sikadur Combiflex SG voegen in het zwembad te Drunen. De coating is ook door ons aangebracht.


Slijtagen op stalen en betonnen bruggen

2016: 2.000 m2 nieuwe stalen brugdek van de A11 bij Zeebrugge is door Dubbelman in het werk gestraald, geprimerd en voorzien van een slijtlaag van Grouttech. Ingestrooid met gecalcineerde bauxiet 3-5 mm. Zeer slijtvast!


Groutings

Dubbelman is gecertificeerd door Master Builders Solutions voor de toepassing van windturbine grouting. Vele projecten in Nederland en Belgie zijn door ons uitgevoerd met de MasterFlow 9200.


Betonbescherming

2015: Duurzame bescherming van betonnen constructies bij een grote producent van zoetstoffen, zetmeel en zetmeelderivaten. Calamiteitenbakken die worden voorzien van chemicalienbestendige beschermlagen. Vloeistofdicht afgewerkt.


Dit is een titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim.


Slijtlagen op stalen brugdekken

2021: vele duizenden vierkante meters worden door ons voorzien van een slijtlaag op basis van PU. Deze tijdelijke bruggen vinden binnenkort hun weg naar diverse projecten in binnen- en buitenland.